ABOUT

Hoi welkom op deze blog! Mijn naam is Door en ik ben verslaafd aan eten en reizen

Ik ben te omschrijven als een onrustige dromer. Heb geen idee wat ik later wil worden, en ik geloof niet dat ik dat ooit zal weten. Ik ben afgestudeerd als interieurontwerpster, maar heb de afgelopen jaren in de horeca gewerkt, ik vind het zo leuk om de gastvrouw uit te hangen!
Dromen doe ik over een boerderij met een eigen bed&breakfast, elke ochtend surfen en een hele roedel puppy's om me heen. Leven op blote voeten en zonder klok.

Verder ben ik gek op alles wat Brits is, ga ik graag naar musea, is plannen niet mijn sterkste kant en speur ik funda regelmatig alvast af naar huizen aan zee.

Mijn aller grootste passie is het ontdekken van al het moois wat de wereld te bieden heeft, oftewel reizen. Ik word onrustig als ik langer dan een maand in Nederland ben, er is nog zoveel te zien! 

Naast reizen zijn mijn allergrootste passies eten, koken, bakken. Ik vind het heerlijk mensen blij te maken met eten dat met liefde gemaakt is. Lekker eten troost, verblijd, verbroederd, roept herinneringen op en schept de mooiste momenten. Eten is emotie.

En daarom deze blog.
Ik zal hem vooral gebruiken als een digitaal recepten- en reisdagboek voor mijzelf en iedereen die het lekker vind mijn recepten te maken of op zoek is naar leuke reisinspiratie.

Ooit had ik een blog waar ik veel tijd, moeite en liefde in stak in de hoop de beste blog van Nederland te hebben. Maar dat vond ik eigenlijk maar een heel gedoe. Uren photoshoppen, zoeken naar mooie props, koude avondmaaltijden, nooit twee keer hetzelfde maken want dan heb je niks nieuws voor je blog - ain't nobody got time for that! Dus op deze blog meestal gewoon eenvoudige foto's die met mijn telefoon zijn gemaakt, want een kunstig plaatje is mooi en leuk, maar uiteindelijk draait het om een goed recept.

Zelfde geldt voor de travel artikelen; ik ben geen professionele fotograaf, en hoewel ik daar ooit wel op hoopte, ik zal het nooit worden ook.
Ik doe alsnog mijn best een mooie foto te maken natuurlijk, maar ben geen fan van ge├źnsceneerde foto's met 24 filters er overheen en krampachtig poserende meiden in onpraktische outfits. Laten we niet te moeilijk doen, geniet van het moment


Veel plezier op deze site

Oja, ik ben trouwens ook nog chronisch ziek, ik heb namelijk fibromyalgie. Dit is geen leidraad op deze blog, maar wel in mijn leven en omdat er weinig over bekend is zal ik ook hier af en toe over bloggen.

Doei!

Reacties

Populaire posts